bet365

Alen Halilovic nära övergång till Valenica

Alen Halilovic nära övergång till Valenica

Bekräftar att förhandlingarna går bra

Barcelonas unge lovande talang Alen Halilovic är nära en permanent övergång till Valencia, med en återköpsklausul i kontraktet så att Barcelona kan värva tillbaka spelaren senare, och Halilovic bekräftar att förhandlingarna går framåt.

Alen Halilovic är en lovande och väldigt ung talang som tillhör Barcelona men som under den senaste säsongen varit utlånad till Sporting Gijon. Där har han gjort tre mål och fem assists och hjälpt laget att hålla sig kvar i Spaniens högstaliga ännu ett år, något som var spännande in i det sista och bestämdes först på sista ligadagen. Halilovic vill fortsätta spela a-lagsfotboll men platsen finns inte riktigt i Barcelona för tillfället och som vi redan tidigare har skrivit om här på Silly Season Sverige så har det ryktats om att kroaten kan komma att flytta till Valencia istället på en permanent deal.

Football-espana skriver nu att den här dealen kommer allt närmare och närmare. Det sägs att förhandlingarna går bra med Valencia och att affären kan komma att bli av. Det verkar som att det kommer bli så att Barcelona säljer Halilovic till Valencia, men bara om de går med på att lägga in en återköpsklausul i kontraktet, vilket Barcelona tänker komma att utnyttja senare när tiden är rätt.

– Ingenting är överenskommet med Valencia ännu, men förhandlingarna går bra och vi väntar på att få höra från Barcelona, sade den 19årige Halilovic till TPortal under torsdagen då han landade i Kroatien för EM 2016 förberedelser, då ynglingen är uttagen i Kroatiens EM trupp som åker till Frankrike i sommar.

– Min största önskan är att stanna i Barcelona och vänta på min chans där, men om de säger till mig att gå till en annan klubb så kommer jag att tänka i de banorna. Jag är nöjd med att ha dragit uppmärksamheten till mig från andra klubbar som Valencia men, så långt jag vet, så har Barcelona planer för mig och har reserverat en återköpsklausul till framtiden, fortsatte Halilovic.

Barcelona spelar Copa del Rey final ikväll mot Europa League vinnarna Sevilla. Mer information om matchen kan du hitta här!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply