Zlatan Ibrahimovic långtidsskadad – korsbandet kan vara av

Zlatan Ibrahimovic långtidsskadad - korsbandet kan vara av

Zlatan Ibrahimovic skada kan vara värre än befarad

Efter en otäck situation i matchen mot Anderlecht tvingades svensken bytas ut och det mesta tyder på att korsbandet kan vara av. Zlatan kan därmed missa en eventuell Europa League-final på Friends Arena.

På fredagseftermiddagen kommer Zlatan Ibrahimovic att röntgas för en mer definitiv bild av spelarens skada, men på förhand ska det inte se speciellt positivt ut. Det är Gianluca Di Marzio på Sky Italia som rapporterar att det finns en stor risk att svenskens korsband är skadat.

– Risken för att det rör sig om en korsbandsskada är allt mer sannolik, skriver han på sin hemsida gianlucadimarzio.com.

Skulle korsbandet vara av tar det mellan åtta och tolv månader för skadan att läka. En skada som är svår att återhämta sig från, speciellt i Zlatan Ibrahimovic ålder

”Zlatan var inte kung, han var Gud”

– Vi var inne i fysrummet och fick massage samtidigt som tvn var på. Zlatan var skadad men skulle försöka spela nästa match. Då visades titeln ”Zlatan, Return of the King” på skärmen och Zlatan bad mig översätta det, även om jag är övertygad om att han visste vad det betydde, säger Stambouli och fortsätter:

– Han frågade mig ”Benji, vad betyder det? Jag är inte någon kung, jag är gud” säger den franske mittfältaren.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Zlatan Ibrahimovic i Manchester United

– Vi båda skrattade åt det. Han skojar alltid med sina lagkamrater och även om du känner honom bra är han lite mystisk ibland, fortsätter den numera Schalke 04-spelaren och ger en eloge till svensken.

Se den otäcka situationen i spelaren nedan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply