Ovisst kring Jack Wilsheres framtid

Jack Wilshere gör för närvarande en bra säsong i Bournmouth. Frågan är om lånet blir en permanent övergång efter sommaren

Det kommer bli en intressant sommar för Jack Wilshere. 25-åringen har varit utlånad till Premier League-klubben Bournemouth under säsongen och har, precis som laget, presterat bra. Efter säsongen löper låneavtalet ut och Wilshere återvänder då till Arsenal. Frågan är om det verkligen är Arsenal som blir Wilsheres framtida adress.

Det är engelska The Telegraph som kommer med uppgifterna om att Jack Wilsheres framtid är oviss. Efter pågående säsong återvänder Wilshere till arbetsgivaren Arsenal. Då mittfältaren i sommar återvänder till London-klubben kommer han endast ha tolv månader kvar på sitt kontrakt. Dessutom ska garanterad speltid inte alls vara vad Arsenal kommer kunna erbjuda Wilshere när han återvänder. En situation som öppnat upp för spekulationer om engelsmannens framtid.

Frågan är var Wilshere kommer att spela sin fotboll efter den sista augusti. Med en bra säsong i Bournemouth ska klubben vara intresserade att köpa loss 25-åringen från hans kontrakt med Arsenal. Frågan kvarstår om man verkligen är villiga att lägga de pengarna på att ro i hamn en permanent övergång av Wilshere. Trots bra spel har mittfältaren ännu inte övertygat i Bournemouth. Under säsongen har det endast blivit två assist och inte ett enda mål.

Inför säsongen köptes yttermittfältaren Jordan Ibe in till Bournemouth från Liverpool. Trots en rekordvärvning på 15 miljoner pund av Ibe har de höga förväntningarna på hans prestationer inte infriats. Tränaren Eddie Howe vet att det krävs mer än pengar för att få ihop ett framgångsrikt lag och detta kan vara anledningen till att sagan om Wilshere inte slutar i Bournemouth.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply