Östersunds FK bekräftar intresse för Adi Terzic

Östersunds FK bekräftar intresse för Adi Terzic

Adi Terzic fortfarande aktuell för Allsvenskan

I en intervju säger Östersunds ordförande Daniel Kindberg att man är intresserade av spelaren och vill se honom i röttsvart när Allsvenskan drar igång.

Tidigare har vi på Silly Season Sverige skrivit om att allsvenska klubbar gör upp om Mjällbys talang Adi Terzic men efter det har det varit ganska tyst om mittförsvararens framtid. Idag har Fotbollskanalen dock intervjuat Östersunds ordförande Daniel Kindberg som säger att man har full koll på spelaren.

– Ja, helt klart är det så att vi kikar på honom. Vi har hållit koll på honom i ett och ett halvt eller två år nu. Vi tycker att det är en jätteduktig spelare och vi tänker framför allt att det är en spelare som vi identifierat som vi tror kan göra det bra hos just oss, säger Daniel Kindberg till Fotbollskanalen.

– Han är ung och det är en enorm konkurrens bland våra mittbackar, för det är inga dåliga spelare vi har, men han är en av de unga svenska spelarna som har egenskaper som passar oss, fortsätter Östersunds ordförande.

Även om en övergång inte är klar säger Kindberg att Terzic kan spela i en allsvensk klubb redan denna säsong.

– Det skulle han kunna göra. Sen vet jag inte om det är aktuellt. Men att han skulle kunna spela med oss, med rätt utveckling, så är det ju. Annars skulle vi aldrig ha börjat titta på honom. Det vi tittar på är de egenskaperna gör att en spelare i vår miljö kan få en oproportionerlig utveckling, säger han till Fotbollskanalen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply