OS 2021 TV – kanal, tider och program – Sommar OS 2020 i Tokyo

OS TV - kanal, tider och program - Sommar OS i Tokyo

OS 2021 TV - kanal, tider och program - Sommar OS 2020 i Tokyo

Hur visas OS på TV? – Sommaren 2021

Vilken kanal sänder OS 2021? Frågan var kan man se OS 2021 ställs ofta och ibland är det inte helt lätt att hålla koll på vilka kanaler som sänder vad och när sommar os 2021 drar igång.

Så vem sänder OS 2021? Redan för flertalet år sen stod det klart att OS 2021 sänds på Discovery, detta då bolaget MTG köpte rättigheterna. För att kunna ta del av sändningarna krävs alltså kanaler från Discovery. Följ och spela live på OS =>

De två huvudkanalerna för spelen är TV3 och TV10, två kanaler som når ut till majoriteten av de svenska tv-tittarna. Till skillnad från gången spelen arrangerades kommer det inte vara gratis att se på ett av världens största idrottsevenemang.

För att kunna se de båda kanalerna krävs minst ett lite mindre kanalpaket från någon av Sveriges leverantörer som har Discovery i sitt utbud. Det finns dock de som inte har tv hemma eller kanske är på resande fot, därför har Discovery även köpt rättigheterna att sända hela de olympiska spelen i Tokyo via sin högkvalitativa streamingtjänst Discovery Plus. Där kan du följa samtliga grenar och program som visas i samband med evenemanget samtidigt som du får tillgång till mycket mer material från sportvärlden.

Sommar os 2021 tv tider

För att få reda på samtliga tv-tider för sommar OS 2021 på tv behöver du inte leta längre! Vi på Silly Season Sverige har nu skapat ett schema där du kan se datum, tider, evenemang, tv-kanal och stream för OS-sändningarna på Discovery och Discovery Plus. Nedan finner du en lista med vilka sänder os 2021 och hur du går till väga för att inte missa något från OS-festen i Tokyo.

Vem sänder sommar os 2021

Svaret är Discovery och Discovery Plus och ingen annan, detta då man köpt upp samtliga rättigheter till mästerskapet. Tidigare var det SVT som hade rättigheterna för OS men inför 2014s års upplaga av spelen tog den kommersiella konkurrenten över, något som det pratades mycket om då alla inte skulle kunna se sändningarna som visas på TV3 och TV10, två kanaler som inte är gratis.

Schema OS 2021 – Schema OS Tokyo

Nedan finns all info om Discoverys sändningar, alla tider, kanaler och streaming för att din OS-upplevelse ska bli så bra som möjligt.

I spelen finns det många svenskar som kan vinna medalj och därför bör man inte missa något. Ovanstående lista hinner samtliga tävlingar med svenskintresse och var du kan se OS 2021.

OS 2021 på TV - se OS 2020 på TV - vilken kanaler, tider och program för Sommar OS 2020 i Tokyo!

Mer om Sommar OS 2021

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply