Örebro vidare i Atlantic Cup: ”Vill vara kaxiga”

Örebro SK tog en klar seger i Atlantic Cup när man besegrade Hafnarfjördur tidigare udner dagen. Resultatet mot islänningarna skrevs tillslut till hela 4-1 och givetvis var ÖSK-tränaren, Per-Ola Ljung, nöjd med slutresultatet.

– Vi är så klart nöjda med seger och 4–1 är ett bra resultat. Dessutom gjorde vi fina mål. Prestationsmässigt tycker jag att första halvlek var ganska okej. En hel del såg bra ut, om än inte fullt ut, och om en hel del tycker jag att ”ja, det var en rätt så bra start, detta”, säger tränaren till Nerikes Allehanda och fortsätter:

– Vi vill vara kaxiga med den linjen och verkligen vara så fina som vi bara kan vara i bedömningarna, och när vi pratade om det i halvtid och spelarna sprang och tänkte på det i andra halvlek så blev det inte bättre, utan då kom både en och två och tre tveksamma situationer. Men vi måste ändå prata om det och göra spelarna uppmärksamma på det. Det är en process och den har vi jobbat på under träningarna hittills och nu försöker vi sätta den även på match.

Framöver väntar SV Mattersburg på lördag och avslutningsvis Slovan Liberec på måndag.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply