Operation Rebirth – förvandla Schuler till Captain America

bet365

När allting är som mörkast och vi inte vet vad vi ska ta oss till, när världen står i lågor och ondskan regerar med en rostfri järnhand – vad gör vi då? I serietidningarnas och filmernas värld vänder vi våra hjärtan mot superhjältarna som räddar oss, men så enkelt fungerar det ju inte riktigt i verkligheten. Men vad gör man när det gäller fotboll? Vad gör man när Bajen spelar så pinsamt och sorgligt att supportrarna flyr från den egna klubben – vem ska rädda oss då?

Den gångna säsongen har varit katastrofal för oss Bajare. En match har vi klarat bra, en enda men ingen mer. För trots att försvaret och mittfältet hållit sig på en godkänd nivå så har inte våra anfallare kunnat göra detsamma. Sundin har underpresterat, Sinan har aldrig varit något att hänga i granen och Castro har ju knappt fått spela. Men vänta, glömde jag inte någon nu? Jo just det, Schuler.

Många av er skulle säkert såga honom och kalla honom för en målsumpare, men jag ser potential i grabben! Tänk på det. För er som är som mig, helt torsk på serier, och har sett Captain America, så kommer ni antagligen ihåg hur Steve Rogers var innan Operation Rebirth? Han var en tanig jävel men med potential, vilket var just därför som doktor Erskine valde att satsa på honom. Och precis som i det fallet ser jag på Billy. I herr doktor Berhalters händer sitter en ung, spelskicklig forward som varit nära målet hela tiden, men som trots allt bara fått näta vid ett tillfälle. Nu gäller det bara att hitta en grönvit tolkning av Operation Rebirth, för att göra honom till vår egen Captain America.

Men hur skulle det här gå till då? Kalla mig galen, men i Hammarbys pressade tabelläge skulle jag kunna testa allt. Mycket handlar torts allt om att spelarna i omgivningen spelar fram till honom, och för att ge grabben så mycket utrymme som möjligt på topp skulle jag vilja se honom i en mer offensiv roll. Men innan ni flippar ut, så låt mig förklara. Schuler har, i mina ögon, alltid visat att han vill ha bollen så nära mål som möjligt – han är en komplett måltjuv helt enkelt – och för att kunna nyttja honom så effektivt som möjligt bör han därför användas ensam på topp som en slags spjutspets.
Så okej, om jag vill ha Schuler ensam på topp, vad ska jag då göra med Sundin? Löpstarka spelare som Erik måste få spela i en friare roll och om man sätter honom strax bakom, som offensiv mittfältare, kan man använda sig av hans kvickhet på ett allt större plan; medan Billy blir den som plockar bollar framför mål.

Eller vad vet jag, kanske ville jag bara testa att klippa i bilder och sätta ihop vår favoritamerikan Billy Schuler bredvid ett foto av min favorit-avenger, Captain America? Tyck gärna till här nedanför i kommentarfältet!

Glad Valborg!

Christian Sundqvist 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply