Olivier Giroud kan lämna för Marseille

Marseille vill värva Olivier Giroud

Enligt brittisk press ska den franska storklubben vilja värva Olivier Giroud under sommarens transferfönster. Arsenals köp av Alexandre Lacazette ska ha öppnat dörren för en försäljning.

Det är fortfarande oklart var Olivier Giroud kommer spela nästa säsong. Spelaren ser ut att få mindre speltid i och med Arsenals värvning av Alexandre Lacazette och enligt uppgifter ska flera klubbar vara intresserade av att värva Giroud.

Det är brittisk press som tidigare rapporterat om att Everton och West Ham från Premier League leder jakten på en värvning av Giroud, men nu har en ny klubb kommit fram bland intressenterna. Enligt Daily Telegraph ska nämligen Marseille ligga bäst till när det kommer till en värvning av 30-åringen. Tidningen skriver att den franska storklubben ska erbjuda 25 miljoner euro för spelaren plus bonusar för att få till en värvning.

LISTA: Arsenals sämsta värvningar

Riktat blickarna mot Pjanic

En av anledningarna till att Arsenal inte riktigt lyckades utmana om Premier League-titeln förra säsongen var att deras mittfältsnav Santi Cazorla gick skadad majoriteten av tiden. Varken Granit Xhaka, Aaron Ramsey, Francis Coquelin eller någon annan kunde fylla Cazorlas spelgeni och förmåga att styra matcher.

Cazorla kommer inte vara tillbaka till säsongsstarten och nu börjar Arsené Wenger fundera på att ersätta Cazorla med ett nyförvärv. Den innermittfältaren som är högst upp på listan sägs Miralem Pjanic vara. Det är dock väldigt oklart om Juventus ens kommer överväga att sälja sin bosnier.

SE ÄVEN: Arsenal löner och kontrakt 2017

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply