Oficiellt: Alessio Cerci lånas ut till Genoa

Oficiellt: Alessio Cerci lånas ut till Genoa

Genoa lånar Alessio Cerci från AC Milan

Klubben bekräftar på sin hemsida att man lånar in italienaren säsongen ut och däreter återvänder han till Atlético Madrid där han har kontrakt till 2017.

Mellan 2012 och 2014 spelade Alessio Cerci Torino tillsammans med bland annat Ciro Immobile. De båda slog igenom stort och efter att Atlético Madrid vunnit La Liga 2014 ville man förstärka anfallet, därför värvade man in Alessio Cerci som säsongen innan hade stått för 13 mål på 37 matcher. Italienarens tid i den spanska huvudstadsklubben var allt annat än framgångsrik och efter endast sex matcher under det första halvåret i klubben lånades han ut till AC Milan, en klubb han verkligen ville spela för.

– Det var hit jag ville flytta från första början, men Torino lät mig inte, sa spelaren efter att låneavtalet blivit klart.

Lånet sträckte sig de kommande 18 månaderna men redan en kort tid efter att italienaren flyttat hem till Serie A stod det klart att han inte längre var den spelare som han visat i Torino. Likt tiden i Atlético Madrid blev det inga större framgångar för spelaren som endast mäktade med tre mål på 16 matcher i den rödsvarta tröjan. Denna säsong har det blivit två mål på 13 matcher, vilket San Siro-klubbens ledning inte är nöjda med.

Därför lånar man nu ut Alessio Cerci till Genoa säsongen ut för att få tillbaka självförtroendet.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply