Officiellt: Wilfred Bony återvänder till Swansea City

Officiellt- Wilfred Bony återvänder till Swansea City

Swansea signar Wilfred Bony

Efter två mindre lyckade sejourer i Manchester City och Stoke står det nu klart att Wilfred Bony nu återvänder till Swansea.

Wilfred Bony slog igenom i Swansea City och spelade totalt en och en halv säsong på Liberty Stadium innan han värvades av Manchester City för en summa på 32,3 miljoner euro. Det gick dock inte riktigt som ivorianen tänkt sig under tiden på Etihad Stadium och lånades därmed ut till Stoke City under den gångna säsongen. Det blev dock ingen förlängning med Stoke och nu lämnar Wilfred Bony Manchester och återvänder till Swansea City, klubben där han slog igenom två år tidigare.

SE ÄVEN: Dyraste fotbollsspelarna i världen

28-åringen har skrivit på ett tvåårskontrakt med option på ett tredje år och anfallaren som gjorde 34 mål på 70 matcher i sin förre detta sejour i klubben säger att han fortfarande har mycket kvar att lära:
– Jag är fortfarande i skolan. Jag vill alltid förbättra mig och jag har mycket att visa upp för fansen, säger ivorianen och fortsätter:

– Jag har en bra känsla och det känns bra att vara tillbaka, framför allt för mig egen del, men även för min familj. Just nu behöver jag speltid så när jag hörde att Swansea var intresserade blev jag väldigt exalterad.

Officiellt- Wilfred Bony återvänder till Swansea City
Info: Allt om vilken kanal visar Sverige Vitryssland, tv tider, speltips samt odds och chans att vinna biljetter till VM-kvalet!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply