Officiellt: Viktor Noring lämnar MFF

Viktor Noring blir inte kvar i Malmö FF. På Söndag väntas han sitta på bänken en sista gång innan han lämnar den allsvenska tvåan för spel i krisande Trelleborg som krigar för sin överlevnad i Superettan. Och när han väl anländer till Trelleborg  lär han återigen få bli första valet. Samtidigt kommer den ersättande målvakten att få lämna klubben då kontraktet går ut den 20:e Augusti, detta uppger Sydsvenskan.

 – Det känns bra att få komma tillbaka till Trelleborg och få spela lite matcher igen, säger Viktor Noring.

Förra säsongen gjorde han en strålande säsong med Trelleborg och det ryktades om många utlandsklubbar, men så blev det inte. TFF åkte ur Allsvenskan men Noring stannade kvar i form av ett lån till den skånska rivalen, Malmö FF. Men Noring har inte fått den speltiden han hoppats på, faktiskt inte någon alls då det inte är så enkelt att peta Johan Dahlin som redan står i MFF målet.

Den 20:e Augusti löper låneavtalet med MFF ut och då tillhör han återigen Trelleborg, och Noring är inställd på att få avsluta säsongen i superettan med Trelleborg.

I en intervju med Sydsvenskan får Noring frågan om han ångrar att han gick till Malmö och det verkar han inte ha gjort!

– Nej,  eller det är klart att man inte är nöjd när man inte spelat mycket. Men jag känner att jag ändå blivit bättre som målvakt.

När han blir frågade om han trodde att han hade chansen att peta Dahlin svarar han:

– Han har ju varit där innan, och när han förlängde också så blev det ju som att de satsade på honom fullt ut, Det kan man inte klandra dem för.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply