Officiellt: Stevan Jovetic klar för AS Monaco

Officiellt- Stevan Jovetic klar för AS Monaco

Monaco värvar Jovetic

På tisdagseftermiddagen står det klart att Monaco värvar Stevan Jovetic från Inter. Spelaren kommer närmast från spel i Sevilla dit han var utlånad.

Stevan Jovetic lämnar Inter och skriver på för AS Monaco, det bekräftar klubben från furstendömet under tisdagseftermiddagen. Montenegrinen var under våren utlånad till La Liga och Sevilla men då det inte blev någon fortsättning i den andalusiska storklubben blev det istället en flytt till AS Monaco.

Anfallaren skriver på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2021

– Jag är väldigt glad över att vara väg. Monaco är en storklubb som gick till semifinal i Champions League och vann Ligue 1 förra säsongen. Det finns många bra spelare här och därför valde jag att skriva på för Monaco, säger 27-åringen.

Klubbens vicepresident Vadim Vasilyev uttalat sig också om värvningen:

– Vi är väldigt glada över att välkomna Stevan Jovetic till Monaco. Han har utvecklats till en väldigt bra spelare och har mycket erfarenhet på högsta nivå. Han är en mogen spelare och vi är övertygade om att han har förutsättningarna som krävs för att göra det väldigt bra här.

Officiellt- Stevan Jovetic klar för AS Monaco

Tar Mbappés nummer

Stevan Jovetic kommer bära tröjnummer tio. Därmed tar han över Kylian Mbappés nummer då fransmannen sägs vara på väg att skriva på för Paris Saint-Germain. Ett lån med köpoption på 190 miljoner euro sägs vara det som gäller när supertalangen går till toppkonkurrenterna i Ligue 1.

Info: Allt om Sverige Bulgarien på tv och vilken tid börjar Sverige Bulgarien samt Sverige Bulgarien live stream gratis

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply