Officiellt: Sköld skriver på för allsvensk klubb

Idag blev det klart att Falkenbergs- och Superettans skyttekung, Victor Sköld, skriver på för den allsvenska mittenklubben Åtvidabergs FF. 24-åringen ansluter som bosman och skriver på för två år. Det har Åtvids officiella hemsida bekräftat.

– Det här är ett av de mest spännande nyförvärven som vi har gjort de senaste åren. Vi har scoutat Victor väl under året. Han är redan en färdig spelare på elitnivå som fungerat allt bättre i Superettan och som är redo för att hålla en bra nivå även i Allsvenskan. Man ska ha respekt för nästa steg till Allsvenskan, men det finns inget som talar emot att han ska klara av det på ett bra sätt, kommenterar sportgruppen och fortsätter:

– Victor har många bra egenskaper som spelare och tre spetsegenskaper utmärker sig. Han har en förmåga att befinna sig i rätt tid vid rätt tillfälle, för assist, och inte minst som målskytt. Han har en bra blick för när han ska starta löpningen och gå i djupled. Victor är även väldigt bra rättvänd, genom att hitta rätt med den avgörande eller näst sista passningen, men även i uppbyggnadsspelet. Han har ett väldigt bra spelsinne helt enkelt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply