Officiellt: Sime Vrsaljko förlänger med Atlético Madrid

bet365
Officiellt: Sime Vrsaljko förlänger med Atlético Madrid

Atlético förlänger med Vrsaljko

Försvararen som anslöt till den spanska huvudstadsklubben sommaren 2016 förlänger sitt kontrakt. Detta med ytterligare ett år.

Sime Vrsaljko förlänger med Atlético Madrid, det bekräftar klubben på sin hemsida under måndagskvällen. Den kroatiske landslagsspelaren har inte haft det lätt att slå sig in i den rödvita klubben under det gångna året men har under de senaste månaderna stått för flera fina insatser.

– Jag är väldigt nöjd med att förlänga och fortsätta att växa i denna klubb. Jag trivs väldigt bra och tänker endast på att jobba hårt för att kunna hjälpa laget, säger spelaren under måndagskvällen.

Totalt har det blivit 39 tävlingsmatcher för Vrsaljko i den rödvita tröjan samtidigt som han har en startplats i Kroatiens landslag.

Jagades av Napoli

Till en början var det dock inte helt klart att kroaten skulle stanna på Estadio Metropolitano. Flertalet italienska storklubbar visade nämligen sitt intresse för Vrsaljko som tidigare krävt mer speltid. Det har varit framför allt Napoli som velat köpa loss Vrsaljko, något som nu blivit svårare i och med förlängningen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply