Officiellt: Samir Nasri lämnar Manchester City för Turkiet

Officiellt: Samir Nasri lämnar Manchester City för Turkiet

Nasri lämnar City

Den engelska toppklubben bekräftar på sin hemsida att Samir Nasri inte kommer fortsätta i laget. Istället bär det av till Turkiet för mittfältaren.

Samir Nasri lämnar Manchester City för spel i Turkiet, det står klart efter att den engelska toppklubben gått ut med beslutet på sociala medier.

Nasri kom till City från Arsenal i augusti 2011 då man betalade 27,5 miljoner euro för spelarens tjänster. Det blev dock inte riktigt som spelaren tänkt sig i Manchester City och efter att det blivit allt mer sparsamt med speltid lånades han under förra säsongen ut till Sevilla. I den spanska klubben blev det en fjärdeplats i La Liga samtidigt som man tog sig till åttondelsfinal i Champions League där man åkte ut mot Leicester.

I Manchester City blev det totalt 176 matcher och 27 mål. Han var även med och vann två Premier League-titlar, två Capital One Cup samt Community Shield.

Spelarens kontrakt med City sträckte sig till och med sommaren 2019 men då han inte fanns med i Guardiolas planer blir det nu en flytt till Antalyaspor i Turkiet.

Det turkiska laget betalar 3,5 miljoner euro för spelaren.

Officiellt- Samir Nasri lämnar Manchester City för Turkiet

Manchester City vill betala Messis utköpsklausul

För några veckor sen stod det klart att Neymar lämnar Barcelona för spel i Paris Saint-Germain. Transferfönstret är fortfarande öppet och nu kommer nästa rykte som kan komma att skaka om fotbollsvärlden. Enligt Canal+ France ska Manchester City nämligen vara villiga att betala Lionel Messis utköpsklausul på 300 miljoner euro. Tv-kanalen rapporterar att den engelska toppklubben är beredda att lägga ner sjuka summor för att värva Messi som av många klassas som världens bästa fotbollsspelare.

Det är inte bara Canal+ som kommer med uppgifterna. Även Yahoo Sports rapporterar under söndagseftermiddagen att City ska vara beredda att betala drygt 3 miljarder för att värva argentinaren.

Leo Messis kontrakt med Barcelona sträcker sig till och med sommaren 2021 och har under den senaste tiden tvekat på en förlängning.

Skulle en affär bli av kommer Leo Messi bli världens dyraste fotbollsspelare.

Officiellt- Samir Nasri lämnar Manchester City för Turkiet
Info: Mayweather McGregor speltipsodds, tv kanal & tv tider!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply