Officiellt: Real Madrid säljer Mariano Diaz till Lyon

Officiellt: Real Madrid säljer Mariano Diaz till Lyon

Mariano Díaz klar för Lyon

Anfallaren lämnar för spel i Lyon under de kommande fem säsongen. Real Madrid har bakat in en återköpsklausul i kontraktet.

Mariano Díaz lämnar Real Madrid för spel i Olympique Lyon, det står klart under fredagskvällen. Den franska storklubben betalar 8 miljoner euro för spelaren som tidigare spelat i Real Madrid Castilla. ’Marino’ lämnar alltså den spanska huvudstadsklubben för spel i Ligue 1 där det är tänkt att anfallaren ska växa till sig likt Álvaro Morata när spanjoren flyttade till Juventus sommaren 2014.

– Jag är väldigt lycklig över att vara här. Det är en underbar möjlighet att få komma till en så pass stor klubb. En av anledningarna till att jag kom hit var för att det är en av Frankrikes största klubbar och jag kommer ge allt för att visa vad jag går för. Den franska ligan är en av de bästa i Europa och jag vill hjälpa mina lagkamrater så fort som möjligt, säger Marino och fortsätter:

– Zidane är den som gjort att övergången blivit av. Vi hoppas att det kommer bli så bra som möjligt för oss båda.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Real Madrids stjärnor

Vill även värva Lucas Hernández

Det är tidningen Diario MARCA som kommer med uppgifterna om att Lucas är nästa spelare Real Madrid följer men det kommer inte bli lika lätt att köpa loss 21-åringen. Spelaren har en klausul på 50 miljoner euro samtidigt som den franske försvararen även har erbjudanden från Premier League där bland annat Manchester City ska vara beredda att betala vad som krävs för en värvning av spelaren. Lucas har tidigare själv tackat nej till en övergång till de största rivalerna och en återförening med sin bror, detta för att spela i Atlético Madrid, klubben han kom till vid 11 års ålder.

Officiellt Real Madrid säljer Mariano Diaz till Lyon

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply