Officiellt: Piatti förlänger med Valencia

Pablo Piatti i Valencia till 2019

Argentinaren som kom till klubben sommaren 2011 skriver på ett kontrakt med den spanska klubben som sträcker sig till och med 30 juni 2019.

La Liga-klubben Valencia fortsätter att förstärka sitt lag med nya samtidigt som man förlänger med spelare som varit framträdande under de senaste säsongerna. Pablo Piatti är näste spelare på listan att skriva på en kontraktsförlängning med Mestalla-laget och det nya kontraktet sträcker sig till och med sommaren 2019.

Argentinaren som anslöt från Almería för fyra år sen förklarar efter att kontraktet var underskrivet för klubbens tv-kanal VFCPlay att han var väldigt glad och motiverat att fortsätta spela sin fotboll i klubben.

– idag är en av de mest glädjefulla dagarna i min karriär och jag är väldigt motiverad att fortsätta att spela för klubben. Jag var tvungen att jobba otroligt hårt för att stanna i kvar i klubben, vilket jag även gjort. Jag är väldigt lycklig i klubben och har alltid velat stanna kvar. Jag har väldigt mycket kärlek för klubben och jag vill fortsätta här. Från första gången de frågade mig har jag alltid sagt att jag vill stanna och lyckligt nog har jag kunnat uppfylla den önskan. Jag vill tacka mina lagkamrater, tränarstaben, klubben och fansen som alltid har stått bakom mig hälsar spelaren till lyssnarna.

Piatti har under sina fyra säsonger i klubben gjort 31 mål på 165 matcher.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply