Officiellt: Pedro skriver på för Chelsea

bet365

Officiellt: Pedro lämnar FC Barcelona

Pedro lämnar FC Barcelona efter sju år i a-laget för spel i Premier League och Chelsea där han skrivit på ett fyraårskontrakt med London-klubben.

Efter många duster fram och tillbaka har Pedro Rodríguez valt att skriva på för Chelsea FC. Det såg länge ut som att 28-åringen skulle gå till Manchester United men Chelsea ska i sista stund har lyckats övertala anfallaren om att istället skriva på för ’The Blues’. Spanjoren har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över fyra år och spelaren säger själv till kubbens hemsida att han är väldigt glad och nöjd över att ha kommit till klubben.

– jag är väldigt glad över att vara här. Jag ser fram emot att inleda mitt äventyr här i Chelsea och jag är här för att fortsätta att vinna titlar. Jag vill tacka klubben och supportrarna för att ha gett mig chansen att dra på mig den blåa tröjan, säger spelaren efter att ha skrivit på det nya kontraktet.

Enligt Mundo Deportivo ska Chelsea betala 27 miljoner euro för Pedro och ytterligare tre miljoner i variabler.

Under tiden i Barcelona har spelaren bland annat vunnit fem ligatitlar, tre cuptitlar och tre Champions League-titlar. I det spanska landslaget har Pedro bland annat vunnit ett EM-guld och ett VM-guld.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply