bet365

Officiellt: Patrice Evra skriver på för West Ham United

Officiellt: Patrice Evra skriver på för West Ham United

Evra flyttar till West Ham

Fransmannen som varit klubblös sedan i början av november månad är nu klar för spel i West Ham United. Det bekräftar den engelska huvudstadsklubben på sin officiella hemsida.

Efter att ha spelat i Juventus flyttade Patrice Evra hem till Frankrike för spel i den franska ligan. Marseille blev destinationen men det gick inte helt som den före detta Manchester United-spelaren tänkt sig. Det blev en fltt efter endast några månader och detta efter att ha hamnat i slagsmål med en supporter inför en match. Det hela slutade med att Evra fick sparken från klubb och fram tills nu har den nu 36-årige ytterbacken varit klubblös.

På onsdagseftermiddagen skriver nämligen West Ham United att man gjort klart med Evra och att spelaren har skrivit på för den engelska huvudstadsklubben. kontraktet sträcker sig till och med den 30 juni i sommar och Evra ansluter direkt till sina nya lagkamrater.

SE ÄVEN: West Ham ville värva Patrice Evra från Juventus

– Jag är väldigt glad över att ha skrivit på för West Ham. Det glädjer mig även väldigt mycket att jag är tillbaka i Premier League, säger vänsterbacken och fortsätter:

– Det är otroligt att vara tillbaka och jag är tacksam för att West Ham gav mig chansen att komma hit.

Evra kommer bära tröjnummer 27.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply