Officiellt: Nemanja Matic klar för Manchester United

Nemanja Matic lämnar Chelsea för Manchester United

Det har varit på gång under en tid och de senaste dagarna har affären trappats upp rejält. Nu är affären klar efter många om och men – Nemanja Matic lämnar Chelsea för Manchester United.

Nemanja Matic kommer allt närmare en flytt från Chelsea där han spelat sen 2014. Den serbiske mittfältaren har tidigare kopplats ihop med en flytt till Manchester United och efter värvningen av Tiemoué Bakayoko ser det ut att bli av efter tre säsonger på Stamford Bridge.

Serben har kopplats ihop med Manchester United och Juventus i ett par månaders tid. Efter att Chelsea köpte Bakayoko från Monaco har ryktena bara blivit fler och fler så det var ingen skräll när affären till slut är klar: Matic är klar för Manchester United efter våra rapporter igår.

Skriver på för tre år

Manchester United bekräftar på sin officiella hemsida att Matic har skrivit på ett treårskontrakt med klubben. Man har också möjlighet att förlänga ett år till med 28-åringen om man så vill. Såhär beskriver José Mourinho sin nya spelare:
– Nemanja är en Manchester United-spelare och en José Mourinho-spelare. Han representerar allt vi vill ha i en spelare: lojalitet, jämnhet, ambition och en lagspelare, säger Mourinho till Manchester Uniteds officiella hemsida.

 

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply