Officiellt: Mourinho förlänger med Manchester United

Officiellt: Mourinho förlänger med Manchester United

Nytt kontrakt för Mourinho

Den nya överenskommelsen med Manchester United gör att Jose Mourinho stannar på Old Trafford till och med sommaren 2020. Nu är det hela officiellt, något som bekräftades på klubbens officiella hemsida.

Under de senaste måderna har det funnits en viss turbulens kring Jose Mourinho. Det har diskuterats om portugisens vara eller icke vara i Manchester United. Detta då tränaren inte ska vara nöjd med hur klubbledningen skött spelarvärvningar under den senaste tiden. Mourinho menar att man måste spendera mer för att komma ikapp Manchester City och efter att man för några dagar sen gjorde klart med Alexis Sanchez skriver nu Mourinho på ett nytt kontrakt.

Jose Mourinho är den första tränaren i Manchester Uniteds historia att vinna en stor titel under första året i klubben. Detta då man vann EFL Cup i februari månad. Några månader senare vann man även Europa League efter att finalen spelats på Friends Arena.

Det nya kontraktet sträcker sig till och med sommaren 2020.

– Det är med ära och stolthet som jag är tränare för Manchester United. Jag vill ge ett stort tack till ägarna och klubbledningen som belönar mig efter allt hårt arbete jag lagt ner. Det känns bra att de förstår mig och tror på att jag är rätt för Manchester United.

SE ÄVEN: Manchester United lönelista 2017-2018

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply