Officiellt: MFF värvar två talanger

 Som Silly Season tidigare rapporterade kallade Malmö FF till presskonferens under torsdagen. Anledningen var att man skulle presentera två nyförvärv. Oscar Lewicki från BK Häcken och 17-årige Erik Andersson från Landskrona BOIS.

Oscar Lewicki spelade tre år i Malmö FF under sin ungdom innan han fortsatte till Bayern München vid 16 års ålder.

Spelaren själv sa följande under dagens presskonferens: “Jag ville ta ett bra steg i min karriär och MFF känns som det perfekta steget. Malmö FF är en fantastisk klubb och ser du till de senaste åren har klubben varit överlägsen inom svensk fotboll. Lägger du då även till årets Champions League-spel så går det inte att jämföra med något annat lag. När MFF kom och sa att de ville ha mig kändes det hela, såklart, väldigt intressant”.

  Skåneklubbens andra nyförvärv år 17-årige Erik Andersson. Andersson har spelat som central mittfältare i Landskrona BOIS där han varit startspelare under hela förra säsongen.

Även Andersson var väldigt nöjd med att skriva på för MFF: “Malmö FF är en bra klubb med fin historia och laget är sjukt bra just nu där de vunnit allsvenskan två år i rad och spelar i Champions League. När jag fick hör om MFF:s intresse för mig fanns det ingen tvekan, säger Erik Andersson.


Båda nyförvärven ansluter till truppen i Januari.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply