OFFICIELLT: Martial är klar för Manchester United

Anthony Martial har skrivit på för Manchester United

En av transferfönstret absolut galnaste affärer är Anthony Martial. Den 19-åriga fransmannen flyttar från Monaco till Manchester United för en helt enorm summa.

Transferfönstret kanske mest kontroversiella affär är äntligen klar. Anthony Martial är nu presenterad av Manchester United och den 19-åriga anfallaren har skrivit på för fyra år, med en option på ett femte. Övergångssumman ligger på drygt 500 miljoner enligt Sky Sports och inte de 700 miljonerna som det har ryktats om.

Martial har även sagt sina första ord till Manchester Uniteds officiella hemsida.
– Det är fantastiskt att skriva på för Manchester United. Jag har haft en bra tid i AS Monaco och jag vill tacka dem och fansen för allt de har gjort för mig.
– Jag har alltid velat spela i Premier League och att få skriva på för den största klubben i världen är något alla unga fotbollsspelare drömmer om. Jag ser fram emot att träffa mina lagkamrater och att jobba med Louis Van Gaal som har åstadkommit så mycket i sin karriär.

Louis Van Gaal passar även på att hylla den unga fransmannen.
– Anthony är en naturligt talangfull, ung och mångsidig anfallare med grym potential. Vi har följt honom en bra tid och han har utvecklats enormt under sin tid i Monaco.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply