Officiellt: Marquinhos förlänger med PSG

Officiellt: Marquinhos förlänger med PSG

Marquinhos skriver nytt kontrakt med Paris Saint-Germain

Den franska huvudstadsklubben bekräftar under lördagsmorgonen att Marquinhos har skrivit på ett nytt kontrakt.

2013 anslöt Marquinhos till Paris Saint-Germain från AS Roma. Totalt har det blivit 161 tävlingsmatcher och 13 mål i PSG och efter att det under längre tid ryktats om att Barcelona ville värva brassen står det nu klart att han stannar på Parc des-Princes och förlänger sitt kontrakt till och med sommaren 2022.

Tidigare har man förlängt med spelare som Edinson Cavani, Thiago Silva och Presnel Kimpembe och nu har alltså även 23-åringen skrivit på ett nytt kontrakt.

– Jag har alltid sagt att jag är lycklig över att spela i Paris Saint-Germain och med att förlänga kontraktet visar jag ännu mer att jag verkligen vill stanna i klubben. Det känns väldigt bra här både när det kommer till klubben som helhet och lagkänslan. Jag känner mig väldigt hemma här och jag hoppas kunna vinna mer titlar i PSG. Att spela här har även gjort att jag blivit uttagen till det brasilianska landslaget och jag ser verkligen fram emot att dra igång försäsongen med mina lagkamrater och ge det mesta av mig för att göra fansen glada.

Barcelona länge intresserade

Under det senaste året har Barcelona försökt värva Marquinhos från den franska huvudstadsklubben. Spanjorerna ska ha varit på plats vid flertalet gånger för att följa spelaren men i slutändan har man inte lyckats. Hacken ska ha varit prislappen för den brasilianske försvaren, enligt uppgifter ska det kosta 50 miljoner euro att värva Marquinhos, något Barcelona inte var beredda att betala.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply