Officiellt: Marouane Fellaini förlänger med Manchester United

Officiellt: Marouane Fellaini förlänger med Manchester United

Fellaini stannar i United

Mittfältaren har tillslut valt att förlänga kontraktet med Manchester United. Belgaren stannar därmed under de kommande två säsongerna på Old Trafford.

Under det senaste halvåret har det varit oklart angående Marouane Fellainis framtid. Belgaren har inte varit helt nöjd med situationen i Manchester United och har haft flera erbjudande att lämna Old Trafford på annat håll. Det har pratats om allt från Fenerbahce och Arsenal som ska ha visat intresse för 30-åringen men tillslut valde han att stanna på Old Trafford.

Fellaini har totalt gjort 156 framträdanden under sina fem år i klubben och har varit med och vunnit FA Cup, EFL Cup, UEFA Europa League och Community Shield.

SE ÄVEN: Manchester United löner

– Jag är väldigt glad över att fortsätta min resa som Manchester United. Jag är väldigt glad över att fortsätta här och det känns som som att detta laget med Jose Mourinho har mycket kvar att ge. Jag vill tacka Mourinho för att han alltid trott på mig. Jag fokuserar nu på VM och ser fram emot en framgångsrik säsong när jag kommer tillbaka.

Även Jose Mourinho uttalar sig om kontraktsförlängningen

– Jag är väldigt glad över att Marouane stannar här. Jag har alltid haft tron att han vill stanna här och jag känner lättnad över att han skrivit på ett nytt kontrakt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply