Officiellt: Marco Reus förlänger med Dortmund

Officiellt: Marco Reus förlänger med Dortmund

Marco Reus stannar i Dortmund

Det står nu klart att Marco Reus stannar i Borussia Dortmund. Detta efter att han skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över de kommande fem säsongerna.

Under de senaste åren har Borussia Dortmund haft en ganska stor omsättning spelare. Man har framför allt låtit sina bästa spelare för spel på annat håll. Namn som Robert LewandowskiMario GötzePierre-Emerick Aubameyang är endast några av de stjärnor som lämnat Westfalenstadion. Ett namn som det även pratats väldigt mycket om är Marco Reus. Det har varit prat om allt från Premier LeagueLa Liga och Serie A men det har aldrig blivit en övergång för Reus. Den skadebenägna mittfältaren har har aldrig velat lämna klubben. och nu skriver han på ett nytt kontrakt.

Borussia Dortmund bekräftar på sin officiella hemsida att Marco Reus förlänger med Borussia Dortmund och att han skriver på ett nytt kontrakt till och med sommaren 2023. Det tidigare kontraktet sträckte sig till sommaren 2019 men nu står det alltså klart att han stannar i klubben ytterligare tid.

– Jag har spelat i Dortmund sedan 2012 och är väldigt glad och stolt att jag kommer fortsätta i klubben. Dortmund är mitt hem och BVB är min klubb. Som ung drömde jag alltid om att dra på mig den svartvita tröjan och spela för denna klubb. Jag har skrivit på ett långt kontrakt och jag hoppas detta skickar ut signaler om mina framtidsplaner. Min förlängning är också ett sätt för mig att tacka fansen som alltid stått vid min sida, säger Marco Reus till klubbens officiella hemsida.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Dortmunds stjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply