Officiellt: Malmö FF värvar Kingsley Sarfo

bet365
Officiellt: Malmö FF värvar Kingsley Safro

Kingsley Sarfo klar för Malmö FF

22-åringen ansluter från Sirius där han spelat sen 2014 och skriver på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2021.

Malmö FF värvar Kingsley Sarfo från IK Sirius, det bekräftar den skånska storklubben på torsdagseftermiddagen. Spelaren och MFF är överens om ett kontrakt som sträcker sig till och med vintern 2021 och Sarfo får tröjnummer 21.

Innan Sarfo kom till Sirius har man tidigare även spelat för FC Rosengård och BW 90. Sen ankomsten till Sirius har det blivit 71 matcher och totalt nio mål och 18 assist och var Superettans bästa spelare under 2016.

Sarfo kommer bli spelklar för de regerande svenska mästarna den 15 juli.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Malmö FF-spelarna 2017

Sarfo själv är nöjd med övergången:

– Jag är väldigt glad över att jag skrivit kontrakt med Malmö FF. Det är en stor klubb och spelar den typ av fotboll som jag gillar. Jag gillar att ha bollen vid fötterna, vara kreativ och göra poäng för laget. Oavsett om det är mål eller assist vill jag göra poäng och hjälpa laget. Mitt mål är att vinna titlar med MFF.

MFFs sportchef Daniel Andersson säger följande efter att värvningen står klar:

– Kingsley Sarfo är en intressant spelare med stor potential som har haft en fin utveckling det senaste året. Han är mycket teknisk med en fin vänsterfot, enormt trygg med bollen och har bra blick för spelet. Han har redan visat att han håller hög allsvensk nivå och vi tror att han kommer att utvecklas ytterligare.Officiellt Malmö FF värvar Kingsley Safro

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply