bet365

Officiellt: Malmö FF förlänger med Pawel Cibicki

Officiellt: Malmö FF förlänger med Pawel Cibicki

Pawel Cibicki stannar i Malmö FF

De allsvenska serieledarna bekräftade under måndagsmorgonen att Pawel Cibicki som denna säsong är utlånad till Jönköping Södra förlänger sitt kontrakt till vintern 2019.

Malmö FF förlänger kontraktet med 22-årige Pawel Cibicki, det skriver man på sin hemsida under måndagsmorgonen. Anfallaren skriver på ett kontrakt som sträcker sig till och med 2019 och mycket tack vare årets prestationer i Jönköping Södra.

Klubbens sportchef Daniel Andersson är nöjd med beslutet.

– Han har tagit ytterligare kliv i sin utveckling och blivit både starkare och modigare. Han har verkligen visat sina kvaliteter på fotbollsplanen i år. Det känns bra att kunna förlänga avtalet, säger Daniel Andersson.

Under tiden i Jönköping har det blivit nio mål och sex assist, något som gjort att han varit en av klubbens viktigaste spelare under 2016 års säsong. Cibicki säger till MFF.se att han är glad både över säsongen och det nya kontraktet.

– Jag hade kanske inte vågat hoppas på att det skulle gå så bra som det faktiskt gjort i Jönköping. Att jag får förlängt är ett kvitto på det. Det har alltid varit mitt mål att återvända hem och det är skönt att det är klart nu, säger Pawel Cibicki.

Cibickis förlängning har hängt i luften under en längre tid och nu kommer han ansluta till Malmö FF inför nästa säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply