Officiellt: Malmö FF värvar Fouad Bachirou

Officiellt: Malmö FF värvar Fouad Bachirou

Fouad Bachirou lämnar Östersund för Malmö FF

Fouad Bachirou är klar för Malmö FF. Det meddelar klubben på sin officiella hemsida. 

Malmö FF värvar Fouad Bachirou. Mittfältaren lämnar Östersund för att skriva på för de svenska mästarna. Spelarens avtal med Malmö sträcker sig till och med år 2021, skriver MFF på sin officiella hemsida.

27-åringen ser fram emot äventyret i sin nya klubb.

– Det känns väldigt spännande att vara här. Jag vill pröva mig själv på högsta möjliga nivå och i Sverige är det MFF som kan erbjuda mig den utmaningen. Jag ser fram emot atmosfären och de stora matcherna. Men framför allt vill jag vinna titlar och försöka nå Champions League, säger Bachirou till MFFs hemsida.

Malmö kommer Bachirou att spela med tröja nummer sju.

”Bolltrygg och intelligent”

Daniel AnderssonMalmös sportchef, tycker att klubben har gjort en bra värvning.

– Det är en spelare som varit väldigt bra i Allsvenskan och dessutom visat att han håller i internationellt spel. Han är en bolltrygg och intelligent mittfältare som jobbar hårt på planen. Vi är väldigt nöjda med att ha knutit honom till oss, säger Andersson till MFFs hemsida.

AIK värvar Silva

MFF är inte den enda storklubben i Allsvenskan som har presenterat en värvning i dag. Tidigare under tisdagen skrev vi på Silly Season Sverige om att AIK värvar Stefan Silva. Han återvänder till Allsvenskan efter ett år i Palermo. Anfallaren har skrivit på ett kontrakt som gäller till och med 31 december 2020, meddelar AIK på sin officiella hemsida.

Anfallaren är nöjd med övergången.

– Det känns fantastiskt att äntligen få spela för Sveriges största klubb. Jag ser fram emot att få springa ut på Friends Arena i den svartgula tröjan, säger Silva till AIKs hemsida.

Andra heta artiklar från Silly Season Sverige

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply