Officiellt: Lundberg till Randers

22-årige Viktor Lundberg har AIK som moderklubb och gjorde debut redan 2009 mot BP, där han 1 minut och 48 sekunder in i matchen också fick göra sitt första mål för Solnaklubben. Lundberg blev även historisk sista målskytt på Råsunda när han tryckte dit 2-0 på Malmö i den 62:a minuten för sitt AIK.

Men nu går mittfältaren som trots sin ringa ålder spelat hela 110 tävlingsmatcher för klubben vidare, detta till danska Randers FC, som förra året blev trea i den danska ligan. Med detta väntar alltså ett kval till Europa League för Lundberg i sommar, Randers går in i den tredje omgången.

– AIK har präglat hela min uppväxt och jag är stolt över att få vara en del av klubbens historia och att förra säsongen få sätta punkt med det sista allsvenska AIK-målet på Råsunda är ett av alla starka AIK-minnen som jag bär med mig för resten av livet. För mig är AIK-supportrarna klubben, de är där i med- och motgång. Som spelare har jag gjort mitt för denna gång, men som supporter är jag en del av AIK för alltid, säger Viktor Lundberg till AIKs officiella hemsida.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply