Officiellt: Layvin Kurzawa förlänger med Paris Saint-Germain

Officiellt: Layvin Kurzawa förlänger med Paris Saint-Germain

Det mesta tydde på att Layvin Kurzawa skulle lämna Paris Saint-Germain i sommar när hans kontrakt. Nu har han istället förlängt kontraktet med den franska huvudstadsklubben.

Layvin Kurzawa förlänger kontraktet med Paris Saint-Germain. Det bekräftar den franska storklubben på sin officiella hemsida under måndagskvällen. 27-åringen satt tidigare på ett utgående kontrakt som såg ut att inte förlängas. Nu har de båda parterna dock kommit överens om ett nytt kontrakt som sträcker sig över de kommande fyra åren.

Kurzawa kom till PSG under 2015 och har sedan dess gjort 123 matcher och 13 mål på Parc des Princes. Försvararen har även varit med och vunnit 14 titlar under sina fem säsonger i klubben. Bland annat fyra ligatitlar, tre franska cupen-titlar samt tre ligacup-titlar.

Intresse från flera storklubbar

Intresset för Kurzawa var stort innan förlängningen gjordes officiell. Klubbar som Arsenal, Atlético Madrid och Inter var samtliga intresserade av att knyta till sig den tidigare AS Monaco-försvararen. Tillslut valde han dock att stanna i Paris där han inte lyckats ta en startplats under Thomas Tuchels lagbygge.

SE ÄVEN: Ibrahim Said: “Jag var absolut bättre än Van Dijk”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply