Officiellt: Kondogbia lämnar Inter för Valencia

bet365

Officiellt- Kondogbia lämnar Inter för Valencia

Valencia lånar in Kondogbia

Under måndagen står det klart att Valencia värvar in mittfältaren som tidigare spelat i Sevilla. Han åter därmed till la Liga där han tillbringade en säsong.

Valencia är överens om en inlåning av mittfältaren Geoffrey Kondogbia från Inter, det bekräftar den spanska klubben via sin officiella hemsida. Kondogbia som tidigare spelat i Sevilla i La Liga kommer spela i Valencia den kommande säsongen och därefter har spanjorerna en köpoption på spelaren.

Det är oklart hur mycket Valencia kommer behöva betala om man utnyttjar köpoptionen man har på Kondogbia under sommaren 2018. Enligt Transfermarkt.com ligger spelarens värde idag på 18 miljoner euro.

Officiellt- Kondogbia lämnar Inter för Valencia

João Cancelo i motsatt riktning

I samma veva som Geoffrey Kondogbia lämnar Inter för spel i Valencia lämnar Valencias João Cancelo för spel i Inter. Portugisens övergång till Serie A-klubben är dock inte officiellt men ska enligt italienska medier bli klar inom kort.

João Cancelo har tidigare jagats av bland annat Real Madrid och Barcelona, men nu ser det alltså ut spel i den italienska ligan istället.

Officiellt- Kondogbia lämnar Inter för Valencia
Info: Mayweather McGregor speltipsodds, tv kanal & tv tider!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply