bet365

Officiellt: Joshua Kimmich förlänger med Bayern Munchen

bet365
Officiellt: Joshua Kimmich förlänger med Bayern Munchen

Bayern förlänger med Kimmich

Högerbacken som kom till den tyska storklubben 2015 har nu skrivit på ett nytt kontrakt. Han binder nu upp sig till Bayern Munchen till och med sommaren 2023.

Bayern Munchen fortsätter att förstärka inför framtiden. Under de senaste åren har man hämtat in flertalet unga spelare och det senaste namnet att säkra är Joshua Kimmich. Försvararen har varit i klubben sen 2015 då han anslöt från RB Leipzig och nu kritar han på ett nytt kontrakt. Den nya överenskommelsen sträcker sig till och med sommaren 2023. Han förlänger därmed med tre år.

– Under de senaste 2,5 åren har Joshua utvecklats och tagit en startplats i vårt lag. Vi är därför väldigt nöjda över att ha säkrat honom under en längre tid framöver. Tack vare hans anpassning och insatser på högerbacksplatsen har FC Bayern säkrat den positioner under flera år framöver, säger Bayerns VD Karl-Heinz Rummenigge.

SE ÄVEN: Christian Pulisic jagas av Bayern Munchen

Spelaren själv är väldigt glad över förlängningen:

– Jag är väldigt glad över att ha förlängt mitt kontrakt så pass tidigt. Det visar att klubben tror på mig väldigt mycket och att jag är en del av deras framtidsplaner gör mig väldigt stolt. Jag är väldigt tacksam för att att jag för möjligheten att utvecklas här och jag har de bästa förutsättningarna för att lyckas, avslutar han.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365