Officiellt: John Guidetti skriver på för Deportivo Alavés

Officiellt: John Guidetti skriver på för Deportivo Alavés

Alaves värvar John Guidetti

Klubben som gör sin tredje säsong i La Liga efter att ha flyttats upp värvar John Guidetti. Det bekräftar man under tisdagsförmiddagen.

Deportivo Alavés har utnyttjat den köpoption man hade i lånekontraktet för John Guidetti med Celta Vigo. Då Alavés klarade sig kvar i den spanska högstadivisionen under den gångna säsongen har man nu skrivit kontrakt med svensken som sträcker sig över de kommande fyra säsongerna, till och med sommaren 2022.

Guidetti kom till Alaves under det gångna vinterfönstret och har gjort 3 mål och 3 assist på 18 matcher hos Mendizorroza-klubben.

– Jag är väldigt glad över att stanna i denna underbara klubb. Nu återstår det att skapa många fina minnen tillsammans, skriver anfallaren på sociala medier.

Celta Vigo tackar för tiden i Galicien

Samtidigt som Guidetti skriver på för Alavés lämnar hans gamla klubb, Celta Vigo, ett meddelande till den svenske landslagsmannen.

– Celta Vigo vill tacka Guidetti för tiden i klubben där han gett allt under sin tid i klubben. Vi önskar honom mycket framgångar i framtiden, skriver den galiciska klubben i ett pressmeddelande.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply