Officiellt: Johan Gulliksen klar för Jönköpings Södra

Jönköpings Södra värvar offensiv norrman

Efter att Johan Gulliksen gjorde bra ifrån sig under en provspelning med Jönköpings Södra belönas han med ett treårskontrakt som nu är påskrivet och klart.

I höstas provtränade Johan Gulliksen med Jönköpings Södra och imponerade då på klubbens tränare Jimmy Thelin. Under onsdagen bekräftade den allsvenska nykomlingen på sin hemsida att norrmannen kommer att dra på sig den gröna matchtröjan framöver då han skrivit på ett treårskontrakt med klubben.

21-åringe Gulliksen hämtas in till Jönköpings Södra från Fram Larvik. Tidigare i sin fotbollskarriär har han representerat Sandefjord Fotball.
Under den gångna säsongen med Fram Larvik noterades han för 17 mål på sina 25 spelade matcher.

– Johan är en spelare som ser möjligheter på planen och som kan använda sin teknik för att utnyttja den egenskapen. Det är en spelare som kan användas på alla våra fyra offensiva positioner, säger Jönköpings Södras scoutingansvarige Andreas Jankevics till klubbens hemsida.

Gulliksen var glad efter att han kritat på treårskontraktet med den allsvenska nykomlingen.

– Jag är glad att komma till en klubb som spelar positivt fotboll. Det är en klubb under utveckling, precis som jag är. Jag hoppas kunna utvecklas i takt med klubben, säger han till hemsidan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply