Officiellt: Ivan Perisic förlänger med Inter

Officiellt- Ivan Perisic förlänger med Inter

Inter skriver nytt kontrakt med Ivan Perisic

På fredagseftermiddagen står det klart att kroaten fortsätter spela sin fotboll i Serie A till och med sommaren 2022.

I början av sommaren pratades det väldigt mycket om att Ivan Perisic skulle lämna Inter för spel i Manchester United. En affär sades meller eller minddre vara klar men tillslut valde kroaten att stanna i Serie A. United sades istället vilja försöka värva spelaren under vinterns transferfönster, men så lär det inte bli.

På fredagseftermiddagen står det nämligen klart att Ivan Perisic förlänger med Inter och skriver pået nytt kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2022. Förutom att man förlänger längden på kontraktet ska Perisic även fått ett noterbart högre lön för att stanna i den blåsvarta klubben. Man ska även ha tagit bort eventuella klausuler, detta då det tidigare pratats om att spelaren kunnat lämna för 50 miljoner euro.

SE ÄVEN: Världens dyraste fotbollsspelare

Officiellt- Ivan Perisic förlänger med Inter

Vill värva Giménez från Atlético Madrid

Inter må inte satsa lika hårt som lokalrivalerna AC Milan men man ligger inte på latsidan. Inter ska vara på jakt efter flera spelare och det senaste namnet att återigen dyka upp är Jose María Giménez från Atlético Madrid. Den italienska storklubben ska ha misslyckats med att värva spelaren under sommarens transferfönster och ska enligt TMW nu vara benägna att försöka köpa loss spelaren under vinterfönstret.

Giménez sitter för närvarande på ett kontrakt med Atlético som sträcker sig till nästa sommar och har en utköpsklausul på 65 miljoner euro. Skulle spelaren inte förlänga med sin nuvarande klubb inom några månader pekar det mesta på att han är inne på sin sista period.

Officiellt- Ivan Perisic förlänger med Inter
Info: Läs mer om Hammarby AIK TV kanal, vilka tv tider som gäller samt vårt speltips med högt odds

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply