Officiellt: Isco förlänger med Real Madrid

Officiellt- Isco förlänger med Real Madrid

Isco stannar i Real Madrid – skriver nytt kontrakt

På torsdagseftermiddagen står det klart att mittfältaren skriver på ett nytt kontrakt med Real Madrid och stannar i klubben till och med sommaren 2022.

Under en längre tid har det diskuterats kring Isco Alacón och om spelaren skulle fortsätta spela sin fotboll i Real Madrid eller om det skulle bli en flytt på annat håll. Det har pratats om en flytt till Juventus, Liverpool och framför allt Manchester City som jagat spelaren tillsammans med Barcelona, men nu är spekulationerna över. På torsdagseftermiddagen bekräftar nämligen Real Madrid att man förlänger med spelaren till och med den 30 juni 2020.

Under fredagseftermiddagen kommer man hålla en akt på Estadio Santiago Bernabéu för att presentera överenskommelsen som knyter Benalmádena-sonen till Real Madrid under de kommande fem säsongerna.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Isco i Real Madrid

Officiellt- Isco förlänger med Real Madrid

Skyhög utköpsklausul

Man förlänger inte bara kontraktet, spelaren får även en högre lön samtidigt som utköpsklausulen höjs. Numera kommer Real Madrid kräva 700 miljoner euro för att släppa den spanska landslagsmannen som fick sitt riktiga genombrott under den gångna säsongen. Gareth Bales skadeproblem har öppnat upp för Isco och 25-åringen har verkligen tagit chansen när han fått den.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply