bet365

Officiellt: Harry Kane förlänger med Tottenham

Officiellt: Harry Kane förlänger med Tottenham

Kane skriver på nytt kontrakt med Spurs

Anfallaren som jagats av flera av Europas främsta fotbollsklubbar har skrivit på ett nytt kontrakt med Tottenham Hotspur. Det bekräftar klubben under fredagseftermiddagen.

Harry Kane är ett namn som det pratats om väldigt mycket om under det senaste året. Målskörden i Premier League har varit otrolig och i sommar kommer han vara en av de viktigaste spelarna i Englands VM-trupp. Det har pratats om att flera klubbar ska vara intresserade om ett köp av Kane där framför allt Real Madrid hört av sig och Manchester United förknippats med anfallaren. Spelaren sades länge ha en prislapp på drygt 130 miljoner pund men nu ser det inte ut att bli någon flytt från Spurs. Harry Kane har nämligen skrivit under ett nytt kontrakt med den engelska huvudstadsklubben.

På fredagseftermiddagen bekräftar klubben på sin officiella hemsida att Harry Kane skriver på ett sexårskontrakt med Spurs och att han stannar i klubben till och med sommaren 2024. Det hela blev klart under fredagen, endast några dagar innan spelaren i fråga åker till Fotbolls-VM i Ryssland som drar igång den 14 juni.

Stort intresse från Real Madrid

Det är framför allt Real Madrid som ska ha visat intresse för Kane vid tidigare tillfälle. Efter att tidigare har värvat in både Luka Modric och Gareth Bale från Spurs ville den spanska huvudstadsklubben nu även hämta in Kane. Anfallaren hade dock inga planer på att lämna den engelska huvudstadsklubben och skrev därför på ett sexårskontrakt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply