Officiellt: Griezmann lämnar Atlético Madrid

Officiellt: Griezmann lämnar Atlético Madrid

Atlético Madrid tappar Griezmann i sommar

Fransmannen som under de två senaste åren kopplats ihop med en flytt till FC Barcelona bekräftar att han kommer lämna Atlético Madrid efter säsongen.

Antoine Griezmann är en spelare som jagats av flera storklubbar under de senaste åren. Det är framför allt FC Barcelona som visat intresse för världsmästaren och redan den gångna sommaren var det väldigt nära att Griezmann lämnade för spel på Camp Nou. Nu ser det hela dock ut att bli av. Griezmann har nämligen bekräftat att han lämnar klubben efter säsongen, detta utan att bekräftar var han kommer spela nästkommande säsong. Det mesta tyder dock på att det blir FC Barcelona som blir destinationen.

Griezmann som är inne på sin femte säsong i Atlético Madrid hade under tisdagskvällen ett möte med klubbens ägare, sportchef och tränaren Diego Pablo Simeone för att meddela sitt beslut.

Barcelonabaserad press skriver att en affär ska vara klar och att Griezmann kommer skriva på ett femårskontrakt med sin nya klubb. Lönen sägs ligga 17 miljoner euro plus bonusar för Macon-sonen.

Kan ersättas av Dybala

Atlético Madrid kommer ha mycket att göra i sommar då man måste ersätta många spelare. När det kommer till Griezmanns ersättare har det under de senaste åren pratats om att Paulo Dybala kan vara den spelare som ersätter Griezmann. Nu har spelarens agent gått ut och meddelat att spelaren inte känner sig lycklig på Allianz Stadium och att han tillsammans med flertalet andra stjärnor kommer att lämna Juventus i sommar. En av anledningarna till Dybalas vilja att lämna är värvningen av Cristiano Ronaldo som gjort att argentinaren fått allt mindre speltid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply