• Error, no group ID set! Check your syntax!

Officiellt: Falkenberg förlänger med Rodevåg och Johansson

Stefan Rodevåg och Daniel Johansson förlänger med Falkenbergs FF

Sedan tidigare har både Calle Wede och Adam Eriksson lämnat Falkenbergs FF. Nu kommer istället lite goda nyheter då Stefan Rodevåg och Daniel Johansson förlänger sina kontrakt med klubben.

Falkenbergs FF klarade sig med nöd och näppe kvar i Allsvenskan 2015. Man slutade på en fjortondeplats vilket innebar att man var tvungna att kvala sig kvar. Dubbelmötet mot Sirius blev väldigt dramatiskt, men efter mycket om och men klarade man sig kvar i Sveriges högsta division.

Efter säsongen åkte man dock på två tuffa smällar. Först lämnade den ordinarie mittfältaren Calle Wede för Helsingborgs IF och sen skrev även vänsterbacken Adam Eriksson på för samma klubb. FFF behövde därför lite goda nyheter för att inte tappa hoppet och det har man fått via att två nyckelspelare har förlängt sina kontrakt.

Två klubbikoner förlänger

Det är inte heller vilka två spelare som helst. Först är det Stefan Rodevåg, anfallaren med över 8 år i klubben och närmre 100 mål på sina 240 matcher i Superettan och Allsvenskan. 35-åringen är väldigt nöjd över att få fortsätta ännu ett år i Falkenberg.
– Givetvis känns det kul och bra att få representera FFF under minst ett år till. Jag ser fram emot ett nytt spännande fotbollsår 2016, säger Rodevåg till klubbens hemsida.

Den andra spelaren är Daniel Johansson, mittbacken som spelat närmre 200 matcher sedan han kom från Halmstads BK 2009. Även han ser fram emot 2016.
– Jag tycker det är riktigt kul att kunna representera min hemstad uppe i finrummet. Det betyder lite extra såklart att man är uppväxt här och har känslor för staden och klubben. Dessutom är jag väldigt revanschsugen efter en frustrerande skadefylld säsong personligen. Nu får höften vila och rehaben som behövdes, så jag är väldigt laddad inför nästa säsong, säger Johansson till FFF:s hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply