Officiellt: Emre Mor skriver på för Celta Vigo

Offciellt- Emre Mor skriver på för Celta Vigo

Celta Vigo värvar Emre Mor

På tisdagskvällen står det klart att den galiciska klubben värva Emre Mor från Borussia Dortmund. Han blir därmed klubbens dyraste spelare genom tiderna.

Emre Mor lämnar Borussia Dortmund för spel i La Liga där Celta Vigo blir hans nya klubbadress. Det bekräftar klubben på sin officiella hemsida under tisdagskvällen. Den turkiske landslagsspelaren har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över de kommande fem säsongerna. 20-åringen som fyllde 20 år för endast några dagar sen är en av de största talangerna i fotbollseuropa just nu, något som gjort att han även blir Celtas dyraste spelare någonsin. Spanjorerna betalar 13 miljoner euro för spelaren.

För tillfället befinner sig Mor på landslagsuppdrag med Turkiet då man ställs mot Ukraina och Kroatien.

Mor blir därmed lagkamrat med John Guidetti som spelat i klubben sedan 2015.

Offciellt- Emre Mor skriver på för Celta Vigo
Info: Allt om Sverige Bulgarien på tv och vilken tid börjar Sverige Bulgarien samt Sverige Bulgarien live stream gratis

Dortmund kan ersätta med Mesut Özil

Enligt The Sun ska nämligen Dortmund vara intresserade av att värva Mesut Özil från Arsenal innan transferfönstret stänger. Enligt tidningen ska Özil inte vara nöjd med situationen på Emirates Stadium och med ett kontrakt som går ut redan nästa sommar är detta sista chansen för Arsenal att kunna sälja mittfältaren innan han själv kan förhandla med en ny klubb i vinter.

The Sun skriver att Dortmund och Arsenal ska ligga i förhandlingar om 28-åringen som anslöt till den engelska huvudstadsklubben sommaren 2013.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply