Officiellt: Dinko Felic till Linköping City

Officiellt: Dinko Felic till Linköping City

Dinko Felic klar för division 2 och Linköping City

På tisdagen står det klart att Dinko Felic som tidigare spelat i bland annat Syrianska skriver på ett kontrakt med Linköping City.

Dinko Felic har tillhört Superettan-klubben Syrianska FC under de nio senaste säsongerna, men nu är tiden i klubben slut. På tisdagen skrev anfallaren på ett kontrakt med Linköping City som sträcker sig över den kommande säsongen.

– Dinko är en offensiv spelare med fina kvaliteter. Trots sin längd är han en väldigt teknisk och kraftfull spelare som vi kommer att ha stor nytta av i den offensiva spelet. Detta är en spelare som egentligen är alldeles för bra för denna nivå, därför är vi extra glada över att kunna presentera denna typ av spelare till Linköpingsfotbollen, säger sportchefen Michel Aldemir till hemsidan.

– Jag och Dinko har spelat två säsonger tillsammans så jag vet vad vi får hit. Det är en spelare med en härlig karraktär och han är en ledartyp såväl i omklädningsrummet som på planen. Nu hoppas jag att publiken kommer till Linköping arena där vi tillsammans hjälps åt att lyfta Linköpingsfotbollen mot eliten, fortsätter han.

Läs mer nyheter på Silly Season Sverige

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply