Officiellt: David Fällman förlänger med Gefle IF

David Fällman har förlängt sitt kontrakt med Gefle IF

Den senaste tiden har Gefle IF:s lagkapten David Fällman ryktats både till AIK och utländska klubbar. Han har nu istället valt att förlänga sitt kontrakt med Gefle och ser fram emot klubbens framtid.

Gefle IF fick ryktet som ett tungt lag vars försvarsspel ofta var tung och svårt att komma igenom. Sen menade många också att man inte spelade något skönfotboll och tog sina poäng hemma i Gävle på konstgräset. Det senaste året har Gefle dock tagit ett kliv mot den modernare fotbollen och det ser ut som att det är något på gång i klubben.

Man har redan presenterat två intressanta värvningar inför säsongen 2016. Den första var Anton Lans från Elfsborg och sen kom även Andreas Andersson från Sirius. Nu har man dessutom gjort klart med en annan extremt viktig affär – lagkaptenen David Fällman har nobbat intresse från andra klubbar och förlängt sitt kontrakt.

“Gefle har något riktigt bra på gång”

25-åringen hade ett kontrakt som gick ut nu i december och en hel del talade för att han skulle lämna. Men han väljer alltså att nobba både AIK och Kalmar för Gefle. Han uttalar sin glädje till klubbens officiella hemsida.
– Det känns riktigt bra. Gefle IF har något riktigt bra på gång med arena, Roger Sandberg och de värvningarna som vi har gjort känns riktigt spännande. Jag vill vara en del av det och visa vägen.

Det nya kontraktet sträcker sig över säsongen 2016.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply