Officiellt: Dani Alves klar för PSG

Officiellt: Dani Alves klar för PSG

Paris Saint-Germain värvar Dani Alves

På onsdagen står det klart att Dani Alves skriver på för Paris Saint-Germain, ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2019.

Dani Alves spelar sin fotboll i Paris Saint-Germain nästa säsong, det bekräftade den franska huvudstadsklubben på onsdagen då man presenterade försvararen. Brassen, som under den gångna säsongen spelade sin fotboll i Juventus lämnar Turin efter endast en säsong i klubben och ansluter nu till Parc des Princes.

Under de senaste veckorna har spelarens framtid varit osäker och det kom även rapporter om att Dani Alves var klar för Manchester City. Så blev dock inte fallet och istället skrev Alves på ett tvåårskontrakt med PSG.

– Jag är extremt glad över att ha skrivit på för Paris Saint-Germain sa Alves efter att försvararen kritat på kontraktet. Under de senaste åren har jag sett klubben växa och bli en av de största i europeisk fotboll. Jag ser väldigt mycket fram emot att bli en del av detta projekt. Jag har alltid gett mitt bästa i alla lag jag spelat i och tro mig, jag kommer hit för att vinna. Jag vet vilka ambitioner min nya klubb har och vilka förväntningar lagets stora fanbase har. Jag är säker på att vi kommer fira framgångar tillsammans, säger spelaren efter att det hela blivit klart.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply