Officiellt: Chelsea värvar Willy Caballero

Officiellt: Chelsea värvar Willy Caballero

Willy Caballero lämnar City – klar för Chelsea

Londonklubben bekräftar värvningen på sin hemsida och Caballero ansluter gratis till Chelsea efter att kontraktet med Manchester City gått ut.

Willy Caballero lämnar Manchester City för spel i Chelsea, det stod klart på lördagskvällen då argentinarens kontrakt med Eastlandsklubben löpte ut. 35-åringen som tidigare spelat i bland annat Elche och Málaga i Spanien skriver på ett kontrakt med Chelsea och ansluter till lagets försäsongträning som drar igång under juli månad.

Caballero har skrivit på ett kontrakt med Chelsea som sträcker sig över den kommande säsongen men det är fortfarande oklart om det finns någon option på att förlänga överenskommelsen.

SE ÄVEN: Chelsea lönelista 2017

Den gångna säsongen blev det totalt 27 matcher för Manchester City under Pep Guardiola och totalt höll argentinaren nollan vid tio tillfällen.

Säljer Begovic till Bournemouth

I samma veva som det står klart att Willy Caballero går till Chelsea säljer den engelska huvudstadsklubben sin bosniske målvakt Asmir Begovic. 30-åringen anslöt från Stoke City sommaren 2015 och har sedan dess spelat 19 ligamatcher på Stamford Bridge. Bournemouth betalar närmare 10 miljoner euro för spelaren som är ordinarie i det bosniska landslaget.

Begovic är dock inte den enda spelaren Chelsea kommer sälja under sommarens transferfönster. Under gårdagen kom även rapporter om att Diego Costa lämnar Chelsea och återvänder till Atlético Madrid där han kommer genomgå den obligatoriska läkarundersökningen under tisdagen.

Officiellt Chelsea värvar Willy Caballero

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply