Officiellt: Chelsea värvar Davide Zappacosta

Officiellt- Chelsea värvar Davide Zappacosta

Davide Zappacosta till Chelsea

Den engelska huvudstadsklubben värvar försvararen som ansluter från Torino i Serie A.

Chelsea gjorde timmarna efter transferfönstret stängde officiellt att man värvar Davide Zappacosta från Serie A där 25-åringen representerat Torino under de senaste två säsongen.

25-åringen skriver på ett fyraårskontrakt med sin nya klubb och till Chelseas hemsida säger han att det är en dröm att få flytta till Stamford Bridge.

– Det är en dröm att få skriva på för Chelsea och spela i Premier League. Jag är väldigt lycklig över att vara här och ser fram emot att börja träna med mitt lag. Jag hoppas kunna få ut min fulla potential och visa vad jag går för, både för tränaren, lagkamraterna och för fansen, säger Zappacosta till klubbens officiella hemsida.

SE ÄVEN: Chelsea löner 2017

Officiellt- Chelsea värvar Davide Zappacosta
Info: Allt om vilken kanal visar Sverige Vitryssland, tv tider, speltips samt odds och chans att vinna biljetter till VM-kvalet!

Värvade även Danny Drinkwater

Förutom Davide Zappacosta gjorde Chelsea även klart med Danny Drinkwater från Leicester City. Mittfältaren var en av kuggarna under klubbens guldsäsongen 2015/2016 men nu valde alltså den före detta Manchester United-spelaren att lämna för spel på Stamford Bridge.

– Jag är lättad över att vara en Chelseaspelare och kan inte bärga mig från att börja träna med laget. Det har varit en lång resan innan jag kom hit men nu ser jag bara fram emot att hjälpa laget att vinna titlar, säger spelaren till Chelseas officiella hemsida.

Chelsea betalade 38 miljoner euro för spelaren som skrev på ett femårskontrakt.

Källa: Chelseafc.com, transfermarkt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365