Officiellt: Carlos Bacca klar för spel i Villarreal

Officiellt- Carlos Bacca klar för spel i Villarreal

Villarreal lånar in Carlos Bacca

På onsdagsförmiddagen står det klart att Carlos Bacca lånas ut från AC Milan till Villarreal. Spanjorerna kommer efter säsongen ha en köpoption på den colombianske anfallaren.

Sommaren 2015 lämnade Carlos Bacca spanska Sevilla och flyttade till Serie A och AC Milan. Colombianen har sedan dess stått för 31 mål på 70 matcher i den svartröda tröjan men då man inför den kommande säsongen storsatsar med flera nyförvärv fick Bacca stå i skuggan. Milan räknade inte med anfallaren och under de senaste månaderna har det ryktats om var Bacca skulle spela den kommande säsongen. På onsdagsförmiddagen är spekulationerna dock över då det står klart att Villarreal lånar Carlos Bacca under den kommande säsongen.

Castellón-klubben bekräftar via sociala medier att anfallaren från Barranquilla kommer spela sin fotboll på Estadio de La Ceramica samtidigt som man även har en köpoption på spelaren efter säsongen. Enligt spanska MARCA betalar Villarreal 2,5 miljoner euro för att låna in spelaren samtidigt som utköpsklausulen kommer ligga på 15,5 miljoner euro nästa sommar.

Officiellt- Carlos Bacca klar för spel i Villarreal

Milan vill ersätta med Pierre-Emerick Aubameyang

Det uppges att Pierre-Emerick Aubameyang vill återvända till Milan. Den italienska klubben har jagat anfallaren under sommaren, men har inte lyckats med att värva honom. Nu gör de rödsvarta ett nytt försök. Milan kommer att försöka plocka in Dortmunds anfallare innan transferfönstret stänger om cirka två veckor, enligt Transfermarketweb.
Milan är villiga att spendera 65 miljoner euro för att få Dortmund att släppa Aubameyang. Det är dock ytterst tveksamt om tyskarna kommer att acceptera det budet. Bundesligaföreningen ryktas vilja ha minst 85 miljoner euro för att släppa sin anfallsstjärna.

Officiellt- Carlos Bacca klar för spel i Villarreal

Info: tv kanal Mayweather McGregor & tv tider

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply