Officiellt: Blackpool sparkar Paul Ince

46-årige Paul Ince kom till Championship-klubben Blackpool i februari 2013. Efter en fin start på säsongen 2013-2014 har klubben nu nått en rejäl formsvacka och inte vunnit sedan den 30:e november. 0-2-förlusten mot ligajumbon Barnsley i helgen blev droppen och nu står det alltså klart att Paul Ince får lämna sitt uppdrag på Bloomfield Road.

– Det var en väldigt obekväm sak att göra, jag har bara sparkat en manager någonsin förut. Vi fick en bra start den här säsongen, den bästa i klubbens historia, så man måste väga in alla dessa faktorer, vilket gjorde bestlutet mycket svårare än förra gången, säger ordföranden Karl Oyston till klubbens officiella hemsida.

Även de assisterande tränarna Alex Rae och Steve Thompson får också lämna klubben, samtidigt som klubben meddelar att den 35-årige mittfältaren Barry Ferguson kommer ha hand om torsdagens träningspass.

Paul Ince son Tom är kvar i Blackpool men har på senare tid ryktats vara på väg till flertalet storklubbar i Premier League och övriga Europa. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply