Officiellt: Barcelona värvar Gerard Deulofeu

Officiellt: Barcelona värvar Gerard Deulofeu

Deulofeu återvänder till Barcelona

På fredagskvällen står det klart att anfallaren som den gångna säsongen spelade i AC Milan återvänder till FC Barcelona, klubben han representerat både på ungdomsnivå och seniornivå.

Gerard Deulofeu återvänder till FC Barcelona inför säsongen 2017/2018, det bekräftar den spanska storklubben på fredagskvällen. Därmed utnyttjar man den återköpsklausul man skrev in i kontraktet när spelaren lämnade sommaren 2015. Spelarens kontrakt med Everton sträcker sig till och med sommaren 2019 och hur länge han stannar på Camp Nou kommer offentliggöras inom de kommande dagarna.

Barcelona har gått med på att betala 12 miljoner euro för spelaren som ikväll spelar final i U21-EM mot Tyskland och spelaren ansluter till sin nygamla klubb i börjar av augusti månad då man kommer tillbaka från sin försäsongsturné i USA.

Deulofeu har tidigare spelat i bland annat Sevilla dit han var utlånad innan den permanenta flytten till Premier League och Everton. Den gångna säsongen var spelaren på lån i AC Milan där det blev fyra mål på 17 matcher i den svartröda tröjan.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar stjärnorna i FC Barcelona

Officiellt Barcelona värvar Gerard Deulofeu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply