Officiellt: Baier förlänger med Augsburg

FC Augsburg gick på måndagseftermiddagen ut med att man förlänger med mittfältaren Daniel Baier. 28-åringen blir klubben trogen till juni 2016, efter att ha förlängt sitt kontrakt, som det fortfarande återstod 18 månader av, med två år.

Bottenlaget är nöjda över att ha förlängt med mittfältaren, som i januari 2010 anlände från VfL Wolfsburg, men var också tidigare utlånad från samma klubb.

– Daniel Baier är en nyckelspelare i vårt lag, både som person och som spelare, sade klubbens sportchef Stefan Reuter till klubbens hemsida och fortsatte:

– Han är inte bara en viktig spelare på planen, utan innehar även en nyckelroll i Augsburg som klubb rent generellt. Vi är mycket glada över att ha förlängt hans kontrakt.

Bainer var även han nöjd med att få stanna i Augsburg och på SGL Arena:

– Jag är redan inne i min femte säsong som spelare i FCA och jag kan enkelt se tillbaka på min tid här med mycket glädje.

– Augsburg som klubb och jag som spelare har gjort stora framgångar och jag är villig till att fortsätta i ett bra tag till.

FC Augsburg ligger förnärvarande på kvalplatsen, efter att ha öppnat året 2013 starkt. I den 18:e omgången besegrade man Fortuna Düsseldorf på bortaplan, för att lyckas knipa poäng av FC Schalke 04.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply